iPhone 5 er ude – hvad med de gamle iPhones?

Date Added: september 30, 2012

Author: Charly Olsen

?

Endelig har iPhone 5 efterhånden ramt Danmark, og mange tålmodige mennesker fik i fredags telefonen i hånden, og endnu flere vil over de næste uger opgradere deres nuværende telefon til en iPhone 5.

Hvad sker der så med de mange iPhone 4 og 4S, som stadig er derude? iPhones er virkeligt gode til at holde deres værdi – en iPhone 4 16 gb sælges fx i dag til ca. 2000 brugt, mens en iPhone 4S 32 gb snildt kan gå for ca. 3200 kr. Der er altså god ide i at passe på sin æble-telefon og sælge den, når man opgraderer til nyeste iPhone!

Når man skal passe på sin iPhone, så er der generelt 2 muligheder – enten bruger man beskyttelsesfilm til skærmen, bagcoveret eller begge sider, eller også pakker man telefonen ind i et cover eller en pung.

Der er rigtigt mange covers i dag, og mange af dem er billige og triste at se på – hvorfor betale 6000 kr. for en telefon for så at pakke den ind i et trist cover til 8 kr?

Der er faktisk mange gode muligheder for at finde et rigtigt flot cover til din iPhone – her kan du fx finde designede covers, og hvis du er til de lidt federe punge, så kan du også finde små tasker med plads til kreditkort mm.

Køb beskyttelse til din iPhone – det betaler sig når du skal sælge igen.

?

www.luksuscovers.dk

?

?

?