Mobilpriser

Date Added: september 2, 2010

Author: Nicolaj Thomasen

Du har besuttet dig og du vil nu gerne købe en ny mobiltelefon på nettet. Første valg går nu på om telefonen skal købes med eller uden abonnement. Det du skal kigge på når du vil købe en mobil med abonnement, er den samlede mindstepris i bindingsperioden på 6 måneder, altså den samlede udgift, købspris + prisen på abonnementet. Hvis den pris er lavere eller på nogenlunde samme niveau som prisen på den samme mobiltelefon uden abonnement, så er det ofte billigst at købe mobiltelefonen med abonnement, da du så får en masse gratis taletid med i handlen.

Sammenligner du eksempelvis priserne på nogle af de nye Sony Ericsson mobiltelefoner, så vil du se at mindstepriserne på især de lidt dyrere telefoner med abonnement, ligger på omtrent samme leje prismæssigt, som den samme Ericsson model uden abonnement. Det betyder, at selv om du er glad for dit nuværende abonnement, så vil det næsten altid kunne betale sig at skifte mobilselskab, da der er inkluderet en masse forbrug i de fleste abonnementer. Faktisk betaler man sjældent noget for abonnementet, men der er istedet tilknyttet et minimumsforbrug i den 6 måneder lange bindingsperiode.

Hos mange af teleselskaberne, som f.eks. Telmore, TDC og 3 Mobil er det muligt at bruge minimumsforbruget på at tilkøbe pakker, som fri SMS, fri tale og frit internet til mobilen, hvilket betyder at man i bindingsperioden reelt ikke betaler noget for sit forbrug, da det er inkluderet i mindsteprisen og mindsteprisen er nogenlunde lig prisen på mobiltelefonen uden abonnement. Det gælder bl.a. iPhone 4, der hos både Telmore og TDC sælges med abonnementpakker, hvor alt dit forbrug er inkluderet.

På MobilTjek kan du sammenligne priser på mere end 200 nye mobiltelefoner hos 20 forhandlere. Alle mobilpriser kan sorteres på enten købspris eller mindstepris. Held og lykke med dit valg af ny mobiltelefon – med eller uden abonnement.