Diskolys

Date Added: februar 3, 2015

Author: Claus

Få diskoteksfølelsen hjem i din egen stue

Har du snart fødselsdag, og har du en fest i tankerne, så har vi her råd til, hvordan du kan gøre festen ekstra speciel uden at bruge al for mange penge. Man behøver ikke at leje et diskotek for at få den fede feststemning med. Ved at gøre nogle få ting derhjemme eller i det lokale selskabslokale, kan du få følelsen af at være på et diskotek og samtidig skabe en dejlig og underholdende feststemning aftenen igennem.

Hvis du vil starte festen på en lækker måde og samtidig sætte festen i gang, så byd dine gæster velkommen med en lækker velkomstdrink. Glem alt om den kedelige rom og cola – man behøver ikke at være professionel bartender for at lave en lækker drink. Vi kommer her med en opskrift på en lækker drink, der samtidig er nem at gå til.

Disko Lys

Nu er festen sat i gang, men hvad med resten af aftenen? Du har musikken, men for at få den rigtige feststemning hjem, så kan du gøre meget ved at leje et Disko lysanlæg. Det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene for at få professionelt lys til din fest. Med et diskolys sæt kan du fuldende festen med alt, der kunne være brug for. Diskolyset består af kraftige LED pærer og spots med lækre lyseffekter. Sættet indeholder selvfølgelig også en diskokugle og røgmaskine, så du kan være helt sikker på at få sat feststemningen i gang på din fødselsdag.

Nu har du lækre drinks og det underholdende diskolys på plads, men det kunne også være sjovt, hvis der var noget underholdning til festen. Hvis du ikke vil investere for meget i underholdning, kan du gøre det billigt ved at sætte op til en sjov omgang Beer Pong. Hvis du ikke vil ud og bruge for mange penge på et Beer Pong sæt, kan du selv gøre det billigt og nemt.

Har du lyst til at læse mere om diskolys, kan du tage et nærmere kik på: diskolys