Lej en super sjov underholdning

Date Added: december 18, 2013

Author: Cristian

Uanset om det er en havefest, polterabend eller en fødselsdag så vil et par sumodragter være sjove at leje til festen. Vi tilbyder udlejning af sumodragter i københavn og omegn men skulle det være du har brug for sumodragter i nordsjælland kan vi også levere andre steder end københavn.

Lej sumodragter til kun 1000 kr inkl moms pr. døgn

leje perioden er op til 22 timer. Det vil sige at du har dem fra 12.00 til 10.00 dagen efter skal du bruge dem før kl 12.00 kan det godt aftales at i får lov til at hente dem dagen før. til samme pris.

Hvad vejer det, og kan det ligge i en amenlig bil?

En sumo-dragt vejer omkring 10 kg pr stk. og kamp måtten vejer 30 kg i alt men er delt op i to dele på midten. I alt vejer det 50 kg. Det hele kan godt ligge i en stationcar eller en større bil, men det kan også presses ind i en polo hvis man kommer alene og ikke skal bruge sit bagspejl i bilen.

Levering eller “selv henter” på vores lager

Vi tilbyder naturligvis også levering fra vores lager i købehavn for kun 500 kr. tur – retur så kan i bruge tiden på noget andet imens vi levere og opstiller det. Men ønsker i at stå for det selv kan det også udleveres fra vores lager i københavn. Kontakt os nærmere påvores hjemmeside ved at trykke på linket for leje af sumodragter